Om os

 

OM OS 

Vi er Annemette og Christina, og vi har arbejdet i smykkebranchen i mere end 15 år. Vi elsker smykker, og vi er altid på udkig efter de nyeste trends og smykker i høj kvalitet. Vi vil nemlig gøre alt for at lave de lækreste smykkeboxe til dig, så du kan designe de flotteste fashion smykker.

Vi har håndplukket de smukkeste perler, halvædelsten og andre smykkedele fra hele verden og sammensat en række DIY smykkeboxe, hvilket gør det nemt for dig at designe dine egne smykker.

Vi erfarer, at når man begynder at fordybe sig i vores smykkeunivers, glemmer man alt om tid og sted. Det er der mange, der værdsætter i denne tid. Så tag en lille kreativ pause, og design dine nye favorit smykker med dine venner og familie. Glem ikke at dele dine designs med os #meandmybox

 

K Æ R L I G   H I L S E N

Annemette & ChristinaVærd at vide om Me & My Box

GRØNNE TILTAG

Me & My Box arbejder kontinuerligt med verdensmål nr 12: Ansvarligt forbrug og produktion

Høj kvalitet*: generelt når vi sourcer vores smykkedele, er alle vores smykkedele lavet i den bedste kvalitet i fht halv-ædelsten og perler, og metaller der er enten belagt med 18K guld eller 925S sterling sølv. Hensigten med dette er, at når delene bliver til færdige smykker, vil de holde længere tid, og ikke blot blive smidt væk.

Smykkeboxene: vores smykkeboxe som er vores emballage er produceret ud fra tanken om, at de efterfølgende skal fungere som opbevaring af smykkedele og færdige smykker, og som dekoration på værelset, da udformning og materiale er holdbart og stilfuldt. Ligeledes er vores små akrylbøtter i boxen lavet af genbrugsplast.

Displays: alle vores fremtidige displays er lavet i enten re-board og/eller fsc certificeret cardboard. Således kan alle elementer genbruges efter brug. Ligeledes er de designet til at kunne blive pakket sammen, så når vi transporterer displays, fylder de mindre. Vi producerer de fleste displays i EU.

Transport: vi transporterer alle vores større ordre med skib 2 gange årligt.

 Hver dag arbejder vi med fokus på, hvordan vi kontinuerligt kan forbedre vores forbrug og produktion, når vi både udvikler, producerer og leverer produkter til flere markeder.

 HØJ KVALITET*

Masser af unikke håndlavede vedhæng 18K guld og 925S sterling sølvbelagt messing Halv- ædelstene og ferskvandsperler Nikkel- og blyfri smykkedele